Łącznie z wczoraj spędziłam ponad 12h pracując w Excelu, aktualnie widzę jak przez mgłę mój wzrok jest wykończony, ale to jeszcze nie koniec pracy.. ah sesja, sesja nadciąga
Co do przepisu ciasto ma w zasadzie słodki smak jednak wyczuwalna jest lekko słona nuta w związku z użyciem słonawego serka wiejskiego, pewnie nie każdemu przypadnie ten smak do gustu bo jest po prostu specyficzny ;) ciasto jest bardzo wilgotne w środku
Składniki:
- 500g serka wiejskiego
- 3 jajka
- 6 łyżek otrębów pszennych firmy Kupiec
- 3 łyżki budyniu czekoladowego bez cukru
- 1 łyżka kakao
- 2 łyżeczki proszku do p.
- stewia wg. smaku
Sposób przygotowania:
Zjadłabym takie :) Lubię serek wiejski w naprawdę wielu kombinacjach.
OdpowiedzUsuńnigdy nie jadłam takiego ciasta, jestem ciekawa smaku :)
OdpowiedzUsuńpozdrawiam,
szana :)
Skąd Ty bierzesz te pomysły? Serek wiejski w ciachu? Musi być ekstra!
OdpowiedzUsuńchętnie bym go spróbowała! aj, a też teraz siadam do excela i będę się go uczyła...
OdpowiedzUsuńciasto z wiejskiego, to jest genialne!:)
OdpowiedzUsuńCudo, konieczne do zrobienia :)
OdpowiedzUsuńsuper ciacho , zapisuję przepis ;p
OdpowiedzUsuńCzy włożyłaś ciasto na noc do lodówki? Chciałabym je zrobić na śniadanie, a nie wiem, czy lepiej upiec od rana czy dzień wcześniej :)
OdpowiedzUsuńwłożyłam je na noc do lodówki ;)
UsuńJejku, jakie proste, a jaki fajny i pyszny wypiek wyszedł :)
OdpowiedzUsuńChętnie bym spròbowała takiego smaku ;)
OdpowiedzUsuńMyślę, że m ten smak akurat mógłby podpasować ;)
OdpowiedzUsuńCiekawie musiało smakować :)
OdpowiedzUsuń