środa, 13 czerwca 2012

Chipsy mięsne light/ fit/ dietetyczne ;)

Idealna przekąska, sprawdza się w czasie meczu ;)



Składniki:
  • szynka drobiowa
  • przyprawy (ja użyłam paprykę słodką i sól)
  • jogurt i koncentrat (jako dip;))
Sposób przyrządzenia:
  1. wykładamy plasterki szynki na blachę wyłożoną papierem do pieczenia
  2. posypujemy przyprawami
  3. pieczemy przez około 15 minut w temperaturze 200 stopni, podczas pieczenia obracamy na drugą stronę
SMACZNEGO ! ! !

1 komentarz:

  1. często sobie takie robiłam, jak byłam na diecie :) teraz odkrył je mój TŻ :) i wcina posypane przyprawą BBQ. Tak samo wychodzą, jak się je ułoży na suchej patelni, bez przykrycia, też polecam :)

    OdpowiedzUsuń

Uwaga: tylko uczestnik tego bloga może przesyłać komentarze.